Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Pemac 315 M

De Pemac 315 M is een 1-kops staalzaagmachine met met een hadnmatige neergaande zaagbeweging en een snel span klem voor de klemming van het werkstuk. De machine kan zwenken tussen -45° en +45°. Geschikt voor het zagen van stalen buizen en profielen.

Pemac 315 M

De Pemac 315 M is een 1-kops staalzaagmachine met met een hadnmatige neergaande zaagbeweging en een snel span klem voor de klemming van het werkstuk. De machine kan zwenken tussen -45° en +45°. Geschikt voor het zagen van stalen buizen en profielen.

Pemac 01P

De Pemac 01P kopieerfreesmachine is een 1-kopsfrees met hoog toerental, ontworpen voor het frezen van aluminium, PVC, lichte legeringen en staalprofielen tot 2 mm dikte. De machine is uitgerust met twee pneumatische klemmen die instelbaar zijn in hoogte en lengte.

Pemac 300

De Pemac 300 M is een 1-kopszaagmachine met een handmatig opkomend zaagblad en een handmatige klemming van het werkstuk. Geschikt voor het zagen van glaslatten en/of kleine aluminium profielen.

Pemac Automatica 350-90

De Pemac Automatica 350-90 is een zaagautomaat met een hyrdraulische zaagvoeding, het zaagblad beweegt van onder naar boven. De machine is eenvoudig toegangkelijk doordat de beschermkap automatisch open en dicht gaat. De cabine is voorzien van led verlichting.

Pemac Bench-R

De Pemac Bench-R is een montagetafel voor het assembleren van deuren en kozijnen. Het werk oppervlak is eenvoudig te vergroten of verkleinen door middel van de uitschuifbare liggers, die zijn voor zien van rubbers voor het krasbestendig werken.

Pemac Roller

Handige ondersteuningsrol voor de aan of afvoer van profielen in combinatie met een bewerkingsmachine.

Pemac Vacuum 40L

De Pemac Vacuum 40L is een middelgroot model stofzuiger voor het schoonmaken van machines en de werkplek omgeving. De opvangbak heeft een capaciteit van 40 liter. Dankzij de geïntegreerde geluidsdemping is de stofzuiger geluidsarm.

Optioneel leverbaar is een cleaningkit slang en afzuigmonden.

Pemac 03PL

De Pemac 03PL is een 3-kops kopieerfreesmachine (lang model), speciaal voor het frezen van deursloten op verschillende punten. De Pemac 03 PL is uitermate geschikt voor het frezen van aluminium, PVC en lichte legeringen, zowel in dwars- als in langs- richting of volgens de meegeleverde kopieerplaat.

Pemac 400

De Pemac 400 bestaat uit twee modellen; S en de M. De Pemac 400 S is een 1-kopszaagmachine met een handmatige neergaande zaagbeweging. De Pemac 400 M is een 1-kopszaagmachine met een automatische neergaande zaagbeweging. Gebruik het dropdown menu om het juiste model te selecteren.

Pemac Bench-T

De Pemac Bench-T is een montagetafel voor het assembleren van deuren en kozijnen. Het werk oppervlak is eenvoudig te vergroten of verkleinen door middel van de uitschuifbare liggers, die zijn voor zien van rubbers voor het krasbestendig werken.

Pemac Track

De Pemac Track is te gebruiken als aan- en afvoerrollenbaan in combinatie met een bewerkingsmachine ten behoeve van aluminium en PVC profielen. Standaard voorzien van stalen ondersteuningspoten en leverbaar in verschillende lengtes.