Dream Create Inspire.

Bewerkingsmachines
voor Aluhallen

Wanneer u bewerkingsmachines zoekt voor de gevelbouw zit u bij Calvet goed! Calvet is de marktleider van de Benelux als het gaat om bewerkingsmachines. Van zaagmachines met touchscreen en windows besturing tot de meest geavanceerde CNC bewerkingscentra en doorloopmachines. 

Kom in contact

  armada opbouw (BB)

  Productie van aluhallen en tenten

  Voor de fabricage van aluhallen en tenten zijn onze machines zeer geschikt. Van het zagen van aluminium profielen middels een 1-kops en 2-kopszaagmachines tot complete bewerking middels CNC gestuurde bewerkingscentra. Met onze machines kunt u boren, frezen, tappen, zagen en/of ravelen van uw aluminium profielen. Daarnaast kan Calvet u ook ondersteunen met Software voor het automatiseren van de bewerkingen, onderhoud verlenen op uw machines en u voorzien van handige werkplaatsinrichting voor het monteren, transporteren en stockeren van uw aluminium profielen.

  Wie is Calvet?

  Calvet is met meer dan 90 jaar historie marktleider in de Benelux op gebied van bewerkingsmachines voor aluminium, PVC en staal. Deze machines worden voornamelijk ingezet bij de gevelbouw en ramen en deuren branche. Toch hebben we daarnaast ook veel klanten in een andere branche. Zo leveren we bijvoorbeeld machines voor bedrijven in tenten, aluhalen, flightcases, av-apparatuur en tal van andere branches. 

  Naast bewerkingsmachines heeft Calvet een uniek service apparaat. Zo hebben we een technische helpdesk die u in 90% van de gevallen op afstand kan helpen als u een probleem heeft met uw machine. Hierdoor kunnen we u snel weer op weg helpen zodat u verder kunt met uw productie. Daarnaast zorgen we middels een onderhoudscontract dat uw machines in een goede conditie blijven. 

  Kom in contact

   Persoonlijkadvies

   Wilt u meer weten over ons bewerkingsmachines, software mogelijkheden en/of de toepassing voor uw branche ? Laat u adviseren door onze verkoopspecialisten. Ze maken graag een afspraak om u in persoonlijke vorm te adviseren over de mogelijkheden.

   Thijs van der Meeren

   Directeur Nederland